fredag 12. september 2014

Luting

11-14. September (dag 1 fredag)
Etter ganske mye frem og tilbake så endte vi opp med velge lut til gulv. Det som skal til er trerens, vann, fint sandpapir, malerkos, forlenger skaft til sandpapir og kost, mopp eller kluter, lut og såpevask til etterbehandling (ikke grønnsåpe visstnok, den er for "røff" ble vi forklart, og i såpevasken flügger hadde er det hvitt.. så får vi se om det var salgstriks eller godt råd).

Det ser skikkelig bra ut - akkurat som vi ønsker, matt og fint. Og det før vi har etterbehandlet. Så vi tror det blir veldig bra når vi venter en dag med etterbehandling til luten "setter seg" og tørker.

Vi rakk litt panel på "vaskerom" også; der satt vi vel nesten rekord - med fire hull og utskjæring på to bord på halvannen meter - knot! :)

Veldig moro å se ferdig foret og listet vindu, som pensjonisten har tatt seg av. Og at flislegger har kommet ett steg nærmere på badet (selv om vi syns det tar altfor lang tid)

Elektriker har fått opp spotter og vi var spent på å se stikkontaktene som vi har gjort to forskjellige valg på. Den dyreste har rette kanter, usikker på om vi mener det er verdt det :)

Bilder av vindu, foreløpig luting, spotter, stikkontaktene og villmarkspanelet i stua.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar